Manresa Campus Universitari
Universitat Empren
uempren.jpg

La Universitat Emprèn és un projecte que vol fomentar i sensibilitzar la cultura emprenedora i la creació d’empreses entre els joves universitaris de Manresa, per tal d’incrementar  a mig i llarg termini el número d’iniciatives i projectes empresarials promogudes per aquests col·lectius.

Els seus principals objectius són:

- Aprofitar el potencial innovador de la universitat per a la generació de noves empreses, com també augmentar i estendre les vies per comercialitzar les tecnologies i els coneixements generats a la universitat.

- Fomentar la creació d’empreses  innovadores intensives en el coneixement i donar suport per crear-les.

- Detectar possibles emprenedors per poder donar resposta a les seves necessitats en la creació d’empreses.

- Oferir assessorament a projectes empresarials de joves universitaris.

- Organitzar sessions sobre emprenedoria i innovació.

- Motivar l’esperit emprenedor dels universitaris, per tal de que apliquin els coneixements adquirits i les experiències al desenvolupament de serveis i productes viables comercialment.

- Contribuir amb noves fórmules de suport a la creació de llocs de treball i dinamització econòmica del nostre entorn.

En el marc d’aquest projecte, l’Ajuntament de Manresa,  els Estudis d’Empresa de la Fundació Universitària del Bages (FUB), l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa (EPSEM), i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) acorden realitzar una actuació conjunta consistent en fomentar el desenvolupament de projectes empresarials. Durant el desenvolupament del programa hi haurà sessions formatives, tutories i finalment un concurs on es premiaran els millors projectes presentats.  Tot aquest procediment, des de l’entrada de la sol·licitud, on es farà una breu descripció del projecte a desenvolupar, fins  a l’entrega de premis del concurs, engloben el projecte la Universitat Emprèn 2014-2015.

COM FUNCIONA

Universitat Emprèn consisteix en desenvolupar el pla de viabilitat de projectes empresarials. Durant el curs hi haurà sessions formatives, tutories i un concurs final on es premiaran els millors projectes presentats.
Per tal d’accedir al programa es podrà fer per dues vies:

1.- Per lliure:

Poden participar al concurs els alumnes matriculats en el curs acadèmic 2013-2014 o 2014-2015 de l’EPSEM, FUB i UOC de la Catalunya Central i que desenvolupin un projecte partint d’una idea pròpia. No es permet presentar el mateix projecte dos anys consecutius.

2.- Mitjançant el banc de projectes:

Poden participar al concurs els alumnes matriculats en el curs acadèmic 2013-2014 o 2014-2015 de l’EPSEM, FUB i UOC de la Catalunya Central i que assisteixin a la jornada de presentació del programa que inclou la presentació dels projectes tècnics a desenvolupar. No es permet presentar el mateix projecte dos anys consecutius.

Durant el curs 2014-2015 les entitats que promouen el projecte organitzaran sessions formatives i actes relacionats amb el món de l’empresa.  Els finalistes hauran de defensar el seu projecte en una presentació oral davant el jurat, que tindrà lloc durant l’octubre del 2015

Dotació de premis:

*       Premi al millor pla d’empresa 1.500 €

*       Accèssit al millor pla d’empresa 750 €

A més, els guanyadors podran gaudir d’avantatges i descomptes en els estudis de la FUB, EPSEM i la UOC.

 

CONTACTE

CEDEM
Palau Firal. Polígon Industrial Els Dolors
C/Castelladral,5-7
08243 Manresa
Telf. 938787625
cedem@ajmanresa.cat


Destacats

- 10 % de descompte en compres superiors a 10€

- 20% de descompte en diferents serveis

10% de descompte els dijous

10% de descompte

25% dte. en tots els serveis de perruqueria
10%dte. en compres de productes

Vine a volar! 10% de descompte en vols en globus